vlag
vlag

Nieuws

22 December 2023

Nieuwe groep vanaf 2024

We zijn verheugd aan te kondigen dat we onze opvangmogelijkheden uitbreiden en dat kinderen vanaf februari 2024 welkom zijn in onze nieuwe Dragonfly-groep.

22 December 2023

Funtazia Tweetalige kinderopvang

Funtazia biedt tweetalige kinderopvang aan expat-, internationale en lokale kinderen. Naast meertalige kinderopvang bieden wij ook tweetalige BSO- en vakantieopvang aan. Onze meertalige leerkrachten spreken Engels en/of Nederlands, wat zorgt voor een consistente aanpak van het leren van talen.

02 June 2023

Leuke en spannende activiteiten tijdens de zomervakantie

Bent u op zoek naar leuke en spannende activiteiten om uw kinderen te vermaken tijdens de zomervakantie?
Zoek niet verder! Deze zomer verwelkomt Funtazia alle kinderen van 4-12 jaar in het zomeropvangprogramma. Elke week heeft een ander thema en de activiteiten, knutselen, spelletjes en excursies zullen hieraan gekoppeld zijn.Schrijf je in voor losse dagen of hele weken maar wacht niet te lang want bijna de helft van de plaatsen is al gereserveerd. Vertel het aan je buren en vrienden en nodig ze uit om ook mee te doen.
Voor meer informatie of om uw kind(eren) aan te melden kunt u contact opnemen met marie.putter@naisr.nl

16 February 2023

Funtazia vakantieopvang

Informeer naar de vakantieopvangmogelijkheden bij Funtazia (voorjaarsvakantie, Pasen, zomer) op bso@funtazia.nl

02 January 2023

Nieuwe groep vanaf 2023

We zijn verheugd aan te kondigen dat we onze opvangmogelijkheden uitbreiden en dat vanaf januari 2023 kinderen welkom zijn in onze nieuwe Firefly-groep.