vlag
vlag

Inschrijving en tarieven

Onze tarieven omvatten alles wat nodig is voor de dagelijkse zorg van de kinderen, zoals: eten en drinken (inclusief warme lunch), flessenvoeding, luiers, doekjes, luiercrème, zonnecrème, enz.

Aan de ouders wordt gevraagd om te zorgen voor binnen schoenen en een set extra kleding voor het kind.

Registratiebeleid

Toelating tot Funtazia International Child Care is gebaseerd op een inschrijvingssysteem. Gezinnen kunnen kinderen het hele jaar door via een link op de website inschrijven voor de wachtlijst. Om het aanmeldingsproces te voltooien, wordt aan de ouders gevraagd om de nodige inschrijvingsformulieren in te vullen.

Huidige gezondheidsgegevens van het kind zijn aangevraagd bij de intake.

Inschrijving op de wachtlijst is gratis en geeft geen verplichting. Bij mogelijkheid tot plaatsing wordt een familie eerst uitgenodigd voor een bezoek aan Funtazia om een indruk te krijgen van ons programma en de plaatsingsmogelijkheden nader besproken. Hierna wordt een plaatsingsvoorstel gedaan waarbij de familie twee werkdagen de tijd heeft om het voorstel te accepteren. Na acceptatie van het voorstel stuurt de teamleidster van de betreffende groep een mail voor het afspreken van eventuele wendagen en het voorbereiden van de start in Funtazia.

Het vertrouwelijkheidsbeleid van Funtazia: informatie die ons door elk gezin wordt verstrekt, wordt volledig vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden.

Formulieren

Aanmeldingsformulier dagopvang en buitenschoolse opvang (BSO)

Tarieven en betaling 2024
Downloaden

Algemene voorwaarden
Downloaden

Te laat ophalen beleid
Downloaden

Verzoek om toestemming
Downloaden