vlag
vlag

Welkom bij Funtazia International Child Care!

Internationale (tweetalig) kinderopvang in Hillegersberg en Schiebroek

Bij Funtazia International Child Care houden we rekening met de unieke persoonlijkheid, leerstijl en achtergrond van elk kind. Ons doel is om een hoogwaardige opvang te bieden die voldoet aan de verschillende behoeften van internationaal georiënteerde expats en Nederlandse gezinnen.

We bieden opvang voor baby's en peuters van 3 maanden tot 4 jaar, alsook vakantie- en buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Ons toegewijde team van leerkrachten organiseert verschillende boeiende activiteiten, die zorgen voor gelukkige, levenslange herinneringen voor onze jonge leerlingen.

Elke dag plezier

De juiste vakantie- en buitenschoolse opvang (BSO) vinden voor jouw kind is heel belangrijk voor ons. Ouders voelen zich gerust als ze weten dat hun kind zich in een veilige en stimulerende omgeving bevindt. Door onze faciliteiten te delen met de Nord Anglia International School Rotterdam, hebben we toegang tot muzieklokalen, een sporthal en mooie speelplaatsen. Er gebeurt altijd iets leuk bij Funtazia!

Waarom inschrijven?

Babies

Kinderen vanaf 3 maanden oud zijn welkom. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat jouw kind de hele dag veilig en goed verzorgd wordt.

Peuters

Funtazia is een vrolijke en boeiende plek voor al onze jonge leerlingen. Kinderen nemen deel aan een gestructureerd dagprogramma waarbij ze spelen en leren tot ze klaar zijn voor school.

Faciliteiten

Funtazia beschikt over goed uitgeruste leeromgevingen om elk kind te ondersteunen in hun ontwikkelingsreis. Onze kinderen hebben toegang tot fantastische faciliteiten zoals prachtige speelplaatsen, muziekruimtes en een sporthal. Onze jonge leerlingen komen graag naar Funtazia!

Talen en internationaal concept

In onze internationale (tweetalig) omgeving spreken we Engels en Nederlands. Kinderen bij Funtazia komen van over de hele wereld, bestaande uit meer dan 30 nationaliteiten. Onze meertalige leerkrachten spreken Engels en/of Nederlands, wat zorgt voor een consistente aanpak van het leren van talen.

Leerkrachten en Personeel

Het toegewijde en zorgzame personeel van Funtazia zorgt te allen tijde voor jouw kinderen. Ons personeel is volledig gekwalificeerd, EHBO-geschoold en wordt voortdurend bijgeschoold in samenwerking met The Nord Anglia International School Rotterdam.

Full service aanpak

Ben je op zoek naar een dagopvang?, buitenschoolse opvang (BSO)? of misschien een week of twee tijdens schoolvakanties? Dit zijn de openingsuren van Funtazia:
Dagopvang - 8:00 – 18:30
BSO 15:00 – 18:30
Vakantieopvang 8:00 – 17:00

Heb je kinderopvang nodig in de omgeving van Hillegersberg en Schiebroek, Rotterdam?

Stuur gerust een e-mail naar info@funtazia.nl