CONTACT / PLAATSING

Funtazia Kinderopvang is gevestigd in Hillegersberg, Rotterdam op het terrein van de Nord Anglia International School Rotterdam.

Onze Dagopvang is geopend van 8:00 tot 18:30 van maandag tot vrijdag, behalve op Nederlandse feestdagen en de week tussen Kerstmis en Nieuwjaar.

Naschoolse opvang (BSO) is van 14:45 - 18:30 maandag tot en met vrijdag en op woensdag van 12:00 - 18:30.

Vakantieopvang is van 08:00 - 17:00/18:30 en wordt aangeboden volgens het jaarlijkse vakantieopvangschema.

 

Contactinformatie

Bezoeken en Informatieaanvragen


We begrijpen dat het kiezen van de juiste opvangpartner een belangrijke beslissing is en we nodigen u uit om ons te bezoeken voor een rondleiding, zodat u onze omgeving zelf kunt zien.

Als u vragen heeft of een rondleiding wilt regelen, kunt u contact met ons opnemen via:

  • Email: info@funtazia.nl voor Dagopvang
  • Email: BSO@funtazia.nl voor Naschoolse opvang/Vakantieopvang.
  • Bel ons op 010 218 9337
  • Vul het contactformulier in op deze pagina.

Een lid van ons behulpzame team zal graag een geschikt tijdstip voor u regelen om ons te bezoeken. Houd er rekening mee dat we, om verstoring van de kinderen te minimaliseren, proberen bezoeken in de ochtend te plannen voor de Dagopvang tussen 09:00 – 11:00 en de beste tijd om onze Naschoolse opvang te bezoeken is tussen 15:30 – 17:00. Als u naar Nederland vliegt en ons niet tijdens deze voorkeursuren kunt bezoeken, laat het ons dan weten en we zullen ons best doen om u te accommoderen.

Contactformulier

Registreer Uw Kind
 

Word lid van de Funtazia-familie en bied uw kleintje een gelukkige en verrijkende omgeving.

Registreer nu door ons online registratieformulier in te vullen via het onderstaande registratieformulier.

Dit plaatst uw kind op onze wachtlijst en we zullen ons best doen om uw gezin zo snel mogelijk te helpen.


All Inclusive Tarieven

De tarieven van Funtazia zijn all-inclusive.
 
Het uurtarief voor dagopvang bij Funtazia in 2024 is: €10,80 per uur.
Dit wordt in rekening gebracht op €113,40 per dag op basis van 10,5 uur per dag.
Bij Funtazia Dagopvang wordt alles wat uw kind nodig heeft gedurende de dag verstrekt in de tarieven, zoals: Luiers, luiercrème, doekjes, flesvoeding, gezonde snacks, warme lunch, tandenborstels, slabbetjes, slaapzakken, zonnebrandcrème.
Ouders wordt gevraagd om binnenschoenen en een set extra kleding voor uw kind mee te geven.

Het uurtarief voor naschoolse opvang (BSO) en vakantieopvang bij Funtazia in 2024 is €9 per uur.
Naschoolse opvang wordt per middag in rekening gebracht (€31,50 voor 3,5 uur of €58,50 voor 6,5 uur op woensdagen/vroege uitval). Vakantieopvang wordt per dag in rekening gebracht (€81,00 tot 17:00).

Bij de Funtazia BSO of Vakantieopvang zijn de volgende inbegrepen in de tarieven: Alle snacks en maaltijden evenals kosten voor workshops, excursies en vervoer.

Via de Nederlandse Kinderopvangtoeslag kan een aanzienlijk deel van uw kinderopvangkosten (voor kinderen van 0-12 jaar) worden vergoed voor bijna alle gezinnen waar een of beide ouders werken of studeren – ongeacht nationaliteit of verblijfsduur.
Het bedrag dat u terugkrijgt is afhankelijk van uw gezamenlijke bruto-inkomen en het aantal uren dat u en uw partner werken/studeren.
Via deze link biedt de overheid meer informatie over de criteria om de Nederlandse Kinderopvangtoeslag aan te vragen.
Deze toeslag is van toepassing op dagopvang, naschoolse opvang en vakantieopvang.


 


Volgende Stappen
 

Wachtlijst
Registratie via de website is geen garantie dat er een plaats beschikbaar is. Na registratie ontvangt u een automatische reactie om te laten zien dat we uw aanvraag voor Funtazia hebben ontvangen. Inschrijving is echter onder voorbehoud van beschikbaarheid. Als we geen plaats beschikbaar hebben voor de gevraagde dagen, worden gezinnen op de wachtlijst geplaatst en gecontacteerd als er een plaats vrijkomt.

Rondleiding door Funtazia
Ongeveer 2-3 maanden voor de gewenste startdatum ontvangen ouders een uitnodiging voor een rondleiding bij Funtazia, doorgaans 's ochtends voor de dagopvang en na 15:30 voor naschoolse opvang (BSO).

Het doel van deze rondleiding is om:

  • Een goed beeld te krijgen van onze programma's en faciliteiten
  • Onze pedagogische staf te leren kennen
  • Mogelijke plaatsingsopties te verkennen
  • U te informeren over ons pedagogisch beleidsplan

Een rondleiding is niet vereist voor kinderen die zich inschrijven voor vakantieopvang. Ouders die Funtazia willen bezoeken om de faciliteiten te bekijken voordat ze hun kind inschrijven voor vakantieopvang, kunnen een afspraak aanvragen via bso@funtazia.nl 

Definitieve Plaatsing
Plaatsing van kinderen is gebaseerd op prioriteit en beschikbaarheid. Broers en zussen en kinderen van families met kinderen op de Nord Anglia International School Rotterdam (NAISR) krijgen voorrang. Funtazia biedt een plaats aan door het sturen van een overeenkomst. Na het digitaal ondertekenen van de overeenkomst wordt de reservering omgezet in een definitieve plaatsing.

Proefdagen bij de Dagopvang / Acclimatisatieproces
De verzorgers van Funtazia zijn zich bewust van de scheidingsangst die kinderen en hun ouders kunnen ervaren. We plannen altijd een initiële proeftijd, zodat uw kind 1-2 weken voor de officiële startdatum kan acclimatiseren aan de omgeving.

Proefdagen worden gepland door de teamleider van de betreffende groep na ontvangst van een ondertekende overeenkomst.
Tijdens de acclimatisatieperiode bieden pedagogisch medewerkers vertrouwen en ondersteuning aan het kind, zodat het zich veilig en geborgen voelt binnen de groep.
Een kort en duidelijk afscheid van de ouder(s) biedt de meeste duidelijkheid voor het kind, waardoor het zich sneller kan aanpassen.
Deze acclimatisatiemomenten zijn een troostende oplossing niet alleen voor het kind, maar ook voor de ouders, zodat iedereen zich comfortabel en gerustgesteld voelt.