AFTER SCHOOL CARE / BSO

 

Tijdens het schooljaar zijn leerlingen welkom bij Funtazia After School Care (BSO) voor leuke middagen met vrienden. Tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen deelnemen aan de vele 'Funtastic at Funtazia' Holiday Care themadagen en -weken vol activiteiten, workshops en excursies.

Buiten Schoolse Opvang / After School Care

Funtazia biedt kinderen van 4 – 12 jaar een leuke verlenging van hun dag – ons After School Care (BSO) programma biedt een verrijkende ervaring voor basisschoolkinderen van 14:45 tot 18:30 elke dag in een gastvrije en huiselijke omgeving.
 
Bij aankomst genieten kinderen van een voedzame snack in de cafetaria, gevolgd door buiten spelen op de ruime en goed uitgeruste speelplaats. Regelmatig buiten spelen helpt kinderen hun motorische vaardigheden te verbeteren, leidt tot verbeterde spierkracht, een versterkt immuunsysteem en een verbeterde stemming. Buiten spelen heeft ook talrijke sociale voordelen, waaronder betere relaties met leeftijdsgenoten en een groter zelfbewustzijn.
 
Gedurende de rest van de middag kunnen kinderen kiezen uit een verscheidenheid aan gestructureerde en ongestructureerde activiteiten die aansluiten bij de interesses van alle kinderen, zoals bordspellen, LEGO™ bouwen, kunst en knutselen en fantasierijk spel. Funtazia erkent dat aan het einde van een volle schooldag de behoefte aan ontspanning belangrijk is voor sommige kinderen en dat een puzzel maken of met een boek in het leeshoekje zitten even belangrijk en zinvol kan zijn. Een tweede gezonde snack wordt verstrekt en het laatste halfuur biedt ruimte voor ontspanning voor het ophalen.
 
Tijdens hun tijd in de BSO kunnen kinderen zich ook inschrijven voor een van de vele naschoolse activiteiten (ASA's) die op de NAISR-campus worden aangeboden. Kinderen worden door het BSO-personeel naar deze lessen gebracht en weer opgehaald. Activiteiten variëren per schooljaar, maar kunnen onder andere omvatten: atletiek, balsporten, zelfverdediging, muziek – privé muzieklessen kunnen worden geregeld, theater, dans, kunst en knutselen, koken, tuinieren, naaien, STEAM-activiteiten, LEGO™ en schaken.

Ons Creatieve & Zorgzame Personeel

Als een internationale kinderopvang zijn we trots op ons diverse en multiculturele personeel. Al onze leraren zijn pedagogisch opgeleid en gekwalificeerd met de DUO-certificering. Maar wat hen echt onderscheidt, is hun oprechte liefde voor kinderen en hun zorgzame temperament.
 
Veel van onze leraren zijn gecertificeerd in Eerste Hulp, inclusief Eerste Hulp bij Baby's en Kinderen, met ten minste één volledig gekwalificeerde eerstehulpverlener altijd aanwezig, vaak meer.

Lees meer...

Verrijkingsprogramma
BSO/ASA

Uw kleintjes zullen genieten van een dag gevuld met zorgvuldig geplande activiteiten die gericht zijn op het stimuleren van hun sociale, fysieke en cognitieve ontwikkeling. Klik op de lees meer-knop om een glimp op te vangen van wat kinderen kunnen ervaren bij Funtazia.

Lees meer...

Faciliteiten – Plaatsen & Ruimtes

Gelegen op het indrukwekkende terrein van Nord Anglia Rotterdam, hebben Funtazia-kinderen het voorrecht om te genieten van fantastische faciliteiten, waaronder een volledige bibliotheek, vier prachtige speelplaatsen, een volledig uitgeruste muziekkamer, een STEAM-lab en een enorme sporthal. Het is geen wonder dat kinderen vol verwachting uitkijken naar hun naschoolse opvang bij Funtazia!

Lees meer...

Gezonde Maaltijden BSO
 

Bij Funtazia geven we prioriteit aan het bieden van voedzame maaltijden en snacks voor alle kinderen gedurende de dag. Op halve dagen en tijdens vakantieweken zorgt onze cateringpartner ter plaatse, Catermaat, ervoor dat maaltijden dagelijks vers worden bereid. Voor ochtend- en middagsnacks genieten kinderen van een verscheidenheid aan gezonde opties zoals vers fruit, groenten, rozijnen, volkoren crackers en brood, magere roomkaas, evenals melk en water. Kinderen in de BSO en vakantieopvang zullen daarnaast van tijd tot tijd genieten van speciale thematische snacks zoals popcorn, ijs en mocktails.

 

Lees meer...

Tweetalige zorg (EN / NL)
 

De internationale medewerkers van Funtazia begrijpen het belang van taalverwerving. Met Engels en Nederlands als de twee primaire talen, worden alle leerlingen blootgesteld aan beide, of het nu tijdens verhaaltjes, zingen of spelen is. 
 
Onze multiculturele en meertalige leerkrachten beheersen zowel de Engelse als de Nederlandse taal en garanderen zo een samenhangende aanpak van het taalonderwijs.  

Lees meer...

Vakantieopvang 
 

Het Funtazia Holiday Care programma biedt een spannende reeks activiteiten, workshops en excursies voor kinderen in de basisschoolleeftijd tijdens de schoolvakanties. 
 
Ontworpen om plezier en leren te bevorderen, kunnen kinderen socialiseren met vrienden en nieuwe interesses ontdekken. Excursies nemen kinderen ook mee naar bezienswaardigheden in de buurt.
 

 

Lees meer...

LEUK OM TE WETEN

NASCHOOLSE OPVANGWegbrengen en ophalen 

Kinderen van de naschoolse opvang komen aan het einde van de schooldag naar Funtazia. 
NAISR-leerlingen worden van school gestuurd en ontmoeten de BSO-medewerkers in de kantine, terwijl kinderen van Nederlandse scholen uit de buurt worden opgehaald door een speciale Funtazia-docent en als groep naar Funtazia lopen, of door een ouder of verzorger naar Funtazia worden gebracht.   
 
TIJDEN 
De naschoolse opvang verwacht dat kinderen vóór 18:30 uur worden opgehaald. 
Voor Vakantieopvang is het brengen tussen 08:00-09:00 uur en het ophalen is voor 17:00 of 18:30 uur. 

 

Halve Dagen  / Vroegtijdig vertrek 

Kinderen die naar NAISR gaan worden automatisch geregistreerd voor BSO vanaf 12:00 uur op vroege ontslagdagen die op de reguliere BSO dag van een kind vallen. Extra BSO voor extra vervroegde ontslagdagen kan worden aangevraagd via bso@funtazia.nl.

 

 

OUDER ERVARINGEN

Wat zeggen onze ouders?
 

When Olivier attended the group, the teachers observed him and let us know how they could help him grow. Ollie was a little bit behind with rolling and sitting. But they asked us to help him with some exercises. In a short time after he was making immense progress and he got his very first certificate “Ollie rolled over”. We will never forget that moment! We are so thankful.

Sophie
Mother of 11m Olivier in Bumblebees

They know the names of all the kids, are very caring and sweet.

Saskia
Mother of Ollie 12m in Ladybug class

Funtazia staff are caring and warm, they pay attention to detail and always take the time for an update. They are professionals that clearly love their job and you can see the kids growing and enjoying every minute of Funtazia!

Clio
Mother of 1 year old Celeste