vlag
vlag

Welkom bij Funtazia International Child Care!

De kinderopvang in Hillergersberg en Schiebroek

Bij Funtazia International Child Care begrijpen we dat elk kind een unieke persoonlijkheid, leerstijl en familieachtergrond heeft. Ons doel is om een hoogwaardige, flexibele dagopvang te bieden die inspeelt op de uiteenlopende behoeften van internationaal georiënteerde expats en Nederlandse gezinnen.

Wij bieden vakantie- en buitenschoolse opvang voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Ons toegewijde team van docenten organiseert een verscheidenheid aan boeiende activiteiten en creëert gelukkige, levenslange herinneringen voor onze jonge leerlingen.

Leuk, elke dag

Het vinden van de juiste buitenschoolse opvang en vakantieopvang voor uw kind is erg belangrijk voor ons. Ouders kunnen zich veilig voelen in de wetenschap dat hun kind zich in een veilige en stimulerende omgeving bevindt. Door onze faciliteiten te delen met de Nord Anglia International School Rotterdam, profiteren we van toegang tot muziekkamers van wereldklasse, een enorme sporthal en prachtige speeltuinen. Er is altijd wel iets leuks te beleven bij Funtazia!

Waarom aanmelden?

Zuigelingen

Wij accepteren kinderen vanaf 3 maanden oud. Ons toegewijde team zorgt voor uw kind en zorgt ervoor dat het de hele dag veilig en goed wordt verzorgd.

Peuters

Funtazia is een vrolijke en boeiende plek voor al onze jonge leerlingen. Kinderen nemen deel aan een gestructureerd dagprogramma, spelen en leren tot ze klaar zijn voor school.

Faciliteiten

Funtazia beschikt over goed uitgeruste leeromgevingen om elk kind te ondersteunen in hun ontwikkelingsreis. Onze kinderen hebben toegang tot fantastische faciliteiten zoals prachtige speeltuinen, muziekkamers en een enorme sporthal. Onze jonge leerlingen komen graag naar Funtazia!

Talen en internationaal concept

In onze internationale omgeving is Engels de taal die we gebruiken. Kinderen bij Funtazia komen van over de hele wereld, met meer dan 30 nationaliteiten vertegenwoordigd. Onze meertalige docenten spreken vloeiend Engels, wat zorgt voor een consistente benadering van het leren van talen.

Docenten en personeel

Het toegewijde en zorgzame personeel van Funtazia zorgt te allen tijde voor uw kinderen. Onze medewerkers zijn volledig gekwalificeerd, EHBO-geschoold en ondergaan continue professionele ontwikkeling in samenwerking met The Nord Anglia International School Rotterdam.

Flexibele aanpak

Bent u op zoek naar buitenschoolse opvang voor slechts 2 dagen per week? 4 dagen? Misschien een week of twee in de zomer? Laat ons bij Funtazia weten wat je planning is en we zullen ons best doen om het voor elkaar te krijgen. Korte dagen of lange dagen, de keuze is aan u. Onze openingstijden zijn van 8:00 - 15:30 voor een korte dag, of 8:00 - 18:30 voor een lange dag. Uw kind kan 2 tot 5 dagen per week aanwezig zijn.

Zomerkamp

Ons zomerprogramma zit boordevol actie en er gebeurt van alles. Elke week staat een specifiek thema centraal, zoals wetenschap, buitenavontuur, circus en dieren. Excursies, sporten, kunstactiviteiten, muziek, bouwen, dansen, spelen... er is echt voor elk wat wils!

Do you need daycare in the area of Hillegersberg and Schiebroek, Rotterdam?

Please feel free to mail or call us at 010 218 93 37.