WELKOM BIJ FUNTAZIA

Wat wij bieden
 

Kinderopvang

Van 3 maanden tot 4 jaar oud.
All-inclusive tarieven
Geopend van 8:00 – 18:30 ma-vr,
(gesloten op feestdagen)

 

Naschoolse opvang

Van 4 – 12 jaar oud
14:45-18:30 ma-vr,
(woensdag vanaf 12:00)


 

Vakantieopvang

Van 4 – 12 jaar oud
8:00-17:00/18:30 ma-vr,
Volgens de NAISR-vakantiekalender


 

 

FUNTAZIA INTERNATIONAL CHILD CARE
 

Funtazia is een tweetalig (EN/NL) internationaal kinderopvangcentrum in Hillegersberg (Rotterdam), waar kinderen van 3 maanden tot 4 jaar welkom zijn in onze Kinderdagopvang, en kinderen  van 4-12 jaar in onze Naschoolse opvang en Vakantieopvang. Funtazia biedt een verzorgende omgeving waar kinderen kunnen leren, spelen en groeien.
 
Onze eersteklas faciliteiten, samen met ons zorgzame en betrokken team, zorgen elke dag voor het welzijn van baby's, peuters en kinderen die bij ons verblijven, waardoor ouders met een gerust hart kunnen werken.

Ons doel is om de juiste basis te leggen, de groei en unieke ontwikkeling van elk kind te stimuleren door middel van spel, het bevorderen van lichamelijk welzijn, sociale vaardigheden en later schoolrijpheid.
 
Onze all-inclusive tarieven betekenen dat alles wat je kind nodig heeft voor de dag inbegrepen is; zoals luiers, doekjes, flesvoeding, gezonde snacks en warme lunches, dagelijks vers bereid op locatie door ons cateringteam.

WAAROM FUNTAZIA?
 

Zorgzaam personeel
 

We zijn trots op onze diverse en multiculturele medewerkers, maar wat hen echt onderscheidt is hun oprechte liefde voor kinderen en hun vriendelijke en zorgzame aard. Met 15 verschillende nationaliteiten leren we de beste praktijken in kinderopvang van over de hele wereld.

Lees meer...

Faciliteiten

Funtazia is gevestigd op het indrukwekkende schoolterrein van de Nord Anglia International School Rotterdam. De peuters en kleuters kunnen genieten van ruime, zonovergoten klaslokalen, toegang tot een bibliotheek, een volledig uitgerust muzieklokaal, een grote indoor gymzaal en vier prachtige speeltuinen. Funtazia onderscheidt zich van de reguliere Nederlandse kinderopvang. 

Lees meer...

Gezonde Maaltijden

Bij Funtazia ligt onze nadruk op voedzame maaltijden en tussendoortjes voor alle kinderen gedurende de hele dag. Onze cateringpartner Catermaat zorgt ervoor dat er dagelijks een uitgebalanceerde en heerlijke lunch wordt bereid.

Lees meer...

Engelse & Nederlandse Tweetalige Zorg

Bij onze tweetalige kinderopvang worden kinderen ondergedompeld in een internationale omgeving waar Engels en Nederlands de belangrijkste communicatietalen zijn. Door ruime blootstelling en mogelijkheden voor spreekpraktijk, kunnen kinderen bij Funtazia de basisprincipes van zowel Engels als Nederlands onder de knie krijgen.

Lees meer...

Verrijkingsactiviteiten

Uw kleintjes zullen genieten van een dag vol zorgvuldig geplande activiteiten gericht op het stimuleren van hun sociale, fysieke en cognitieve ontwikkeling.

Hier is een kijkje in wat ze bij Funtazia ervaren:

Funtazia Fitness: Stimulerende activiteiten om de lichaamsontwikkeling te bevorderen.
Sensory Space:  Onderzoek verschillende texturen, geluiden en beelden voor zintuiglijke stimulatie.
Little van Goghs: Creativiteit ontplooien door middel van kunst- en knutselprojecten.
Mini Maestros: Gevarieerde muzikale activiteiten om kinderen kennis te laten maken met muziek, geluiden en ritme.
Storyland: De luister- en taalvaardigheden van kinderen verbeteren door verhalen te vertellen.
Green Fingers: Ontdek de schoonheid van de natuur door tuinieren.​​​​​​​
Eco-Rangers: Leren over milieubescherming en duurzaamheid.​​​​​​​
Imagination Station: Creativiteit en probleemoplossende vermogen  stimuleren door middel van fantasierijk spel.​​​​​​​
De baby's in onze Bumblebee-groep zullen genieten van onze Babygym-activiteiten en boeiende Sensorische Spelsessies die speciaal voor hen zijn afgestemd.

Leer verder...

Ouder ervaringen

Wat zeggen onze ouders?