Vakantieopvang

 

Het vakantieopvangprogramma van Funtazia biedt een spannend scala aan activiteiten, workshops en excursies voor kinderen in de basisschoolleeftijd tijdens schoolvakanties. Ontworpen om plezier en leren te bevorderen, kunnen kinderen socialiseren met vrienden en nieuwe interesses verkennen. Elke zomer is de actievolle zomervakantieopvang FUNTASTIC at FUNTAZIA geopend voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Elke week van de zomervakantieopvang heeft een ander thema en de activiteiten, knutselwerken, spellen en excursies zijn gekoppeld aan het thema.

 

  • Gestructureerde activiteiten zoals knutselen, spelletjes en kooklessen bieden mogelijkheden voor creativiteit en vaardigheidsopbouw
  • Groepsactiviteiten, waaronder sporten en teamspellen, bevorderen teamwerk, communicatie en probleemoplossende vaardigheden, en versterken zelfvertrouwen en veerkracht.
  • Excursies kunnen een bezoek aan een plaatselijk dierenpark, museum, bioscoop of bowlingbaan omvatten, waardoor kinderen de campus verlaten om deel te nemen aan educatieve en leuke activiteiten met hun vrienden, terwijl workshops op locatie alles omvatten, van MAD-Science tot sport- en dansclinics, zodat kinderen de kans krijgen om nieuwe dingen uit te proberen.

 

Kinderen worden de hele dag door begeleid, betrokken en ondersteund, en genieten van een warme of koude lunch samen met voedzame snacks en drankjes.

Het personeel van Funtazia spreekt zowel Engels als Nederlands, waardoor kinderen aan twee talen worden blootgesteld - zowel in onze naschoolse opvang als in onze vakantieopvangprogramma's.

Vakantieopvang wordt momenteel aangeboden tijdens de volgende periodes:

  • Herfstvakantie
  • Kerstvakantie (2 van de drie weken - Funtazia is gesloten in de week tussen Kerstmis en Nieuwjaar)
  • Voorjaarsvakantie
  • Paasweek (alleen voor NAISR-studenten)
  • Meivakantie (alleen voor Nederlandse schoolstudenten)
  • Zomervakantie (10 weken - alle weken dat NAISR en Nederlandse scholen gesloten zijn)

Voor vragen over onze vakantieopvang kunt u contact opnemen via BSO@Funtazia.nl.

Om uw kind in te schrijven voor de vakantieopvang van Funtazia, vult u het online inschrijfformulier in.

OUDER ERVARINGEN

Wat zeggen onze ouders?
 

Funtazia staff are caring and warm, they pay attention to detail and always take the time for an update. They are professionals that clearly love their job and you can see the kids growing and enjoying every minute of Funtazia!

Clio
Mother of 1 year old Celeste