KINDERDAGVERBLIJF


Funtazia is een tweetalig (EN/NL) internationaal kinderopvangcentrum in de groene wijk Hillegersberg, waar uw kinderen welkom zijn in onze Kinderdagopvang,  naschoolse opvang en/of vakantieopvang.

Onze unieke faciliteiten en ons zorgzame  team zorgen dagelijks voor het geluk van baby's, peuters en kleuters in onze zorg, wat ouders gemoedsrust geeft terwijl ze werken.
 
Ons doel is om de juiste basis te leggen, de groei en unieke ontwikkeling van elk kind door spel te bevorderen, waarbij we fysieke gezondheid, sociale vaardigheden en later schoolgereedheid stimuleren.
 
De all-inclusive tarieven betekenen dat alles wat uw kind nodig heeft voor de dag is inbegrepen; zoals luiers, doekjes, flesvoeding, gezonde snacks en warme lunches die dagelijks vers ter plaatse worden bereid door ons cateringteam.

Attent Personeel

Als een internationale kinderopvang zijn we trots op ons diverse en multiculturele personeel. Al onze leraren zijn pedagogisch opgeleid en gekwalificeerd met de DUO-certificering. Maar nog belangrijker, ze hebben een liefde voor kinderen en het juiste temperament.

Lees meer...

Verrijkingsactiviteiten
 

Uw kleintjes zullen genieten van een dag vol zorgvuldig geplande activiteiten gericht op het stimuleren van hun sociale, fysieke en cognitieve ontwikkeling.
 
Klik op de lees meer-knop voor een kijkje in wat ze bij Funtazia ervaren.

Lees meer...

Gezonde Maaltijden
 

 Bij Funtazia geven we prioriteit aan het bieden van voedzame maaltijden en snacks voor alle kinderen gedurende de dag. Onze cateringpartner ter plaatse zorgt ervoor dat er dagelijks een warme, uitgebalanceerde en voedzame lunch wordt bereid voor alle kinderen.
 
Bij Funtazia handhaven we een notenvrije omgeving om de veiligheid van alle kinderen te waarborgen.

Lees meer...

Engelse & Nederlandse
Tweetalige Zorg

Bij onze tweetalige kinderopvang worden kinderen ondergedompeld in een internationale omgeving waar Engels en Nederlands de belangrijkste communicatietalen zijn. Door ruime blootstelling en mogelijkheden voor spreekpraktijk, kunnen kinderen bij Funtazia de basisprincipes van zowel Engels als Nederlands onder de knie krijgen.

Lees meer...

Faciliteiten

Onze ruime klaslokalen hebben elk directe toegang tot buitenruimtes, wat kinderen een vrolijke omgeving biedt om te spelen, te groeien en te leren samen met hun vriendjes. Kinderen bij Funtazia hebben ook het voorrecht om te genieten van fantastische faciliteiten, waaronder een bibliotheek, vier prachtige speelplaatsen, een volledig uitgeruste muziekkamer en een grote sportzaal. Het is geen wonder dat kinderen DOL zijn op hun dagen bij Funtazia!

Lees meer...

Horizontale Groepen
 

Het plaatsen van peuters en kleuters in horizontale leeftijdsgroepen bij Funtazia kinderopvang bevordert op maat gemaakte en passende leerervaringen. Het bevordert de sociale interactie tussen leeftijdsgenoten in vergelijkbare ontwikkelingsstadia.
 
Horizontale groepering zorgt ervoor dat onze leraren leeftijdsgerichte activiteiten en uitdagingen kunnen bieden en creëert een ondersteunende omgeving waarin kinderen met vergelijkbare "leeftijden en stadia" samen kunnen gedijen.

Lees meer...

Schoolvoorbereiding
 

Als kinderen doorgaan naar de Grasshopper-, Dragonfly- en Butterfly-klassen (2+), beginnen ze aan een reis om zich voor te bereiden op school, met de nadruk op zowel academische gereedheid als essentiële zachte vaardigheden. Door middel van boeiende spelactiviteiten begeleiden we hen bij het ontwikkelen van cruciale sociale vaardigheden en 

Lees meer...

Connecties
 

Wij bieden ouders de mogelijkheid om op de hoogte te blijven met dagelijkse updates via de Ouder App, "KidsKonnect". Ouders ontvangen foto's van de activiteiten en leuke momenten van hun kind en belangrijke updates (maaltijden, slaap, voortgang, zorgen) gedurende de dag rechtstreeks van de leraren.

Lees meer...

OUDER ERVARINGEN

Wat zeggen onze ouders?
 

When Olivier attended the group, the teachers observed him and let us know how they could help him grow. Ollie was a little bit behind with rolling and sitting. But they asked us to help him with some exercises. In a short time after he was making immense progress and he got his very first certificate “Ollie rolled over”. We will never forget that moment! We are so thankful.

Sophie
Mother of 11m Olivier in Bumblebees

They know the names of all the kids, are very caring and sweet.

Saskia
Mother of Ollie 12m in Ladybug class

Funtazia staff are caring and warm, they pay attention to detail and always take the time for an update. They are professionals that clearly love their job and you can see the kids growing and enjoying every minute of Funtazia!

Clio
Mother of 1 year old Celeste

 

DE ROL VAN EEN PEDAGOGISCH MEDEWERKERS OP FUNTAZIA
 

Kinderbetrokkenheid en activiteiten:

- Medewerkers plan leeftijdsgerichte activiteiten en projecten op basis van de interesses en talenten van de kinderen en het maandelijkse thema.

- Ga met de kinderen om tijdens de activiteiten om hun denken aan te moedigen en te stimuleren, hun interesses te verbreden en hen te helpen succesvolle ervaringen op te doen.

 

Klaslokaalorganisatie en verwelkoming:

- Organiseer het klaslokaal en lesmateriaal om het spelen van kinderen te vergemakkelijken: fijne, grove motoriek, puzzelen, sociale interactie, besluitvorming en het faciliteren van de Verrijkingsactiviteiten etc.

- Kinderen 's ochtends welkom heten en helpen bij de overgang van ouders.

 

Observeren en controleren:

- Observeren en monitoren van het gedrag van kinderen, met periodieke bijeenkomsten met ouders om observaties te bespreken.

- Houd gegevens bij over individuele kinderen en deel observaties regelmatig met ouders.

 

Gezondheid en hygiëne:

- Controleer kinderen op vroege tekenen van ziekte en stel verzorgers op de hoogte van eventuele problemen.

- Helpen bij de dagelijkse verzorging van de kinderen, zoals luiers verschonen, toiletbezoek en algemene hygiëne.

- Kinderen geleidelijk leren over persoonlijke hygiëne.

 

Ondersteuning bij voeding en maaltijden:

- Assisteren bij het bereiden en serveren van snacks, maaltijden en versnaperingen.

- De voeding van kinderen ondersteunen.

- Zelfstandig eten aanmoedigen.

 

Emotionele ondersteuning en sociale integratie:

- Nieuwsgierigheid aanmoedigen, gedachten verbinden en prestaties verbeteren.

- Bevorderen van autonomie, zelfvertrouwen en zelfredzaamheid van kinderen.

- Integratie in de groep ondersteunen en interacties stimuleren.

 

Probleemoplossing en communicatie:

- Ideeën creëren, het oplossen van problemen vergemakkelijken en helpen bij het oplossen van sociale conflicten.

- Effectief communiceren met ouders en collega's om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van kinderen.

 

Door het vervullen van deze verantwoordelijkheden draagt het personeel van Funtazia bij aan het creëren van een verzorgende en stimulerende omgeving waar kinderen kunnen leren, ontwikkelen en groeien.